Groepsaankoop hernieuwbare energie

exclusief voor Cera vennoten

Het zonnepanelen aanbod

Pakket inhoud

Ons premium aanbod bevat naast alle materialen ook een monitoringsysteem, de keuring en de plaatsing van het volledige pakket.

Alle aangeboden elementen zijn van topmerken, en de plaatsing gebeurt door onze ervaren installateurs.

IZEN werkt met zonnepanelen van het merk TSMC, wereldleider in de productie van hoog efficiënte thin-film zonnepanelen.

TSMC

Zonnepanelen

IZEN werkt met zonnepanelen van het merk TSMC. Dit esthetisch, volledig zwart zonnepaneel is niet alleen zeer mooi, maar ook super efficiënt.

 

SAJ - Fronius Omvormer 

Omvormer

SAJ biedt met de geïntegreerde internetaansluiting en mogelijkheid tot 2 MPP-trackers een kwaliteitsvolle oplossing voor een hoog renderend systeem. Fronius is een Europese producent van hoogfunctionele netgekoppelde omvormers, die optimaal functioneren met onze zonnepanelen.

 

Montagemateriaal

Montage

Kwalitatieve montagesystemen

Groene stroommeter

Stroommeter

Verplichte groenestroomteller inbegrepen

Montagemateriaal

Monitoring

Hou je opbrengst online bij.

Plaatsing

Plaatsing

Plaatsing door ervaren installateurs.

Waarom nu zonnepanelen?

  • Dat de elektriciteitsprijzen binnenkort zullen stijgen, staat vast. Gezinnen met zonnepanelen zijn 25 jaar lang minder, of zelfs helemaal niet, afhankelijk van die prijsstijgingen.
  • Met 16 zonnepanelen bespaar je jaarlijks zo’n € 650 (aan de huidige, relatief lage, elektriciteitsprijs).
  • Zonnepanelen hebben een positieve invloed op de waarde van je woning, dat blijkt uit onderzoek van makelaarsnetwerk Era.
  • Nieuwe woningen moeten voldoen aan een e-peil. Hoe lager het e-peil, hoe zuiniger de woning. Elk zonnepaneel zorgt gemiddeld voor een daling van 1 e-peilpunt!
  • Beperk je energieverbruik door zelf elektriciteit te produceren. Zo draag je bij aan een duurzame samenleving.
  • Bij een groepsaankoop kies je voor vaste kwalitatieve pakketten. Dat maakt de investering extra voordelig.

De pakketten

Afhankelijk van je verbruik en de afmetingen van je dak, zoeken we het ideale pakket. Het aantal zonnepanelen varieert van 8 tot 40.

1240 WP

€ 138.06 korting

8 zonnepanelen

Infofiche | Bestellen

3100 WP

€ 252.01 korting

20 zonnepanelen

Infofiche | Bestellen

4650 WP

€ 361.48 korting

30 zonnepanelen

Infofiche | Bestellen

6200 WP

€ 463.47 korting

40 zonnepanelen

Infofiche | Bestellen

Zonneboiler

Met een zonneboiler bespaar je heel wat energie! Bij IZEN installeerden we 26 jaar geleden ons eerste exemplaar. Vandaag produceert die nog altijd zalig, warm water. Van duurzaamheid gesproken!

Waarom een zonneboiler?

Je geniet van gratis warm water voor bad, douche, keuken, ... Dankzij de onuitputtelijke energie van de zon kan je per jaar tot besparen op je factuur voor warm water.

Hoe werkt een zonneboiler?

Een zonnecollector op het dak neemt de warmte van de zon op. De opgewarmde vloeistof in de collector wordt naar een opslagvat gestuurd, waar de warmte wordt doorgegeven aan het sanitaire water. Kan je even niet rekenen op de zon? Dan steekt de gewone verwarming een handje toe. Meer over de werking van een zonneboiler.

Wat kost een zonneboiler?

Neem een kijkje bij onze zonneboiler prijsindicatie

Als vennoot van CERA geniet je een unieke korting van 5% op de materialen. Vraag hier je offerte op maat.

Warmtepomp

De warmtepomp is de laatste tijd aan een echte opmars bezig. Het is de ideale manier om je woning op een energiezuinige manier te verwarmen. Dat kan door warmte aan de lucht of de bodem te onttrekken.

IZEN installeert alle onderdelen van de warmtepomp, tot en met eventuele vloerverwarming of verwarmingscollectoren.

Soorten warmtepomp?

Hoeveel kost een warmtepomp?

De prijs van een warmtepomp is erg afhankelijk van het type woning.

Neem een kijkje bij onze warmtepomp prijsindicatie. Als vennoot van Cera geniet je een unieke korting van 5% op de materialen. Vraag hier je offerte op maat

Warmtepomp lucht/water

Buiten unit warmtepomp lucht/water

Warmtepompboiler

Een warmtepompboiler haalt warmte uit de lucht en zorgt zo voor sanitair warm water.

Een ventilator zuigt lucht aan. Die lucht wordt over een warmtewisselaar geleid, die gevuld is met koudemiddel. Door de warmte van de lucht verdampt het koudemiddel. Hierdoor ontstaat koudemiddelgas.

Dit gas wordt door een compressor samengeperst, daardoor loopt de temperatuur op tot maximum 85°C. In een tweede warmtewisselaar staat het koudemiddelgas op hoge temperatuur zijn warmte af aan het sanitair water. Op die manier koelt het gas weer af tot vloeistof (condenseren). Met behulp van een expansieventiel worden de druk en de temperatuur van de koelvloeistof weer verlaagd en begint de cyclus opnieuw.

Een warmtepompboiler wordt aangestuurd door elektriciteit, maar verbruikt veel minder dan een elektrische boiler.

Neem een kijkje bij onze >warmtepompboiler prijsindicatie. Als vennoot van Cera geniet je een unieke korting van 5% op de materialen. Vraag hier je offerte op maat 

Isolatie

Door je bestaande woning beter te isoleren, kan je het warmteverlies sterk verminderen. Zo bespaar je jaarlijks heel wat energiekosten. IZEN biedt verschillende types na-isolatie aan, onder andere spouwmuurisolatie, dakisolatie en buitengevelisolatie.

Hoe een bestaande woning na-isoleren?

  • Spouwmuurisolatie: Voor spouwmuurisolatie kiest IZEN voor het duurzame materiaal Knauf Supafil. Die glaswol wordt in de spouw geblazen. Om spouwmuurisolatie te kunnen laten plaatsen in je woning heb je een lege spouw van minstens 5 cm nodig.
  • Dakisolatie: Een dak met een ongebruikte zolder isoleren is er eenvoudig. Met Knauf Loft 45 spuiten we een isolerend deken op je zoldervloer.

Wij komen vrijblijvend bij jou kijken of je woning of spouw geschikt is voor dat type isolatie en maken een offerte op maat. Als vennoot van Cera geniet je een unieke korting van 5% op de werken. Vraag hier je offerte op maat.